Mагазин

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАШОГО МАГАЗИНУ

Еко-магазин натуральної косметики та здорового харчування VESNA представляє в широкому асортименті: засоби доглядової косметики, мінеральну декоративну косметику, безпечні побутові товари для прання та корисну їжу від найкращих українських виробників.
VESNA поєднує здоров'я та красу. Підібрані вами косметичні засоби підкреслять чарівність і природну красу жінки.

АДРЕСА МАГАЗИНА

м. Буча,
вул. Богдана Хмельницького, 6
Еко-магазин «Vesna»

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ

Електронна пошта: [email protected]
Телефон: +38-096-122-42-83

 +38 096 122-42-83

Відкрити
Безкоштова доставка при покупці від 800грн. > Детальніше
Запашне мило з рослинними екстрактами лише 60 грн. > Детальніше
Бальзам для волосся з оновленою формулою 165 грн. > Переглянути

Пшеничний кератин

В кератиновому наповненні для волосся містяться гідролізовані протеїни пшениці.

Гідролізовані протеїни пшениці (Hydrolyzed wheat protein) – це білки, які піддалися спеціальній обробці для того, щоб ці протеїни пшениці стали більш дрібного розміру і були водорозчинними з метою більш легкого проникнення у волосся і шкіру. Цей протеїн отримують з рослинної сировини. Ці речовини володіють ефективними кондиціонуючими властивостями для волосся і шкіри, добре зміцнюють його, проникаючи  і заповнюючи собою порожнечі.

Основне використання пшеничного кератину в косметиці

Протеїни пшениці, так само як  і кератин, містять в своєму складі амінокислоту цистеїн. Завдяки цьому пшеничні протеїни можуть стійкіше приєднуватися до волосся і довше надавати позитивний доглядовий вплив на волосся. З усіх білків, що застосовуються в косметиці кератин є найбільш близьким білком до структури волосся і найбільш ефективним

Крім цього досить ефективно протеїни пшениці застосовуються в складах по догляду за волоссям та шкірою. Після їх застосування структура волосся і шкіри набуває гарний вигляд і приємне відчуття.

Найефективніше пшеничний кератин працює з пошкодженим волоссям. Чим більше пошкоджене волосся, тим легше проникає кератин в нього і впливає, зміцнюючи структуру. При сильному пошкодженні волосся протеїни пшениці дуже добре допомагають їх відновлювати.

При застосуванні пшеничного кератину, як і колагену, на волоссі утворюється плівка, яка добре зволожує волосся, перешкоджає зайвому випаровуванню вологи і допомагає знижувати статичну електрику (антистатик).

Еластичність волосся збільшується завдяки заповнення пустот в пошкодженого волосся і згладжується його поверхня. Таке заповнення носить тимчасовий характер, легко змивається шампунем і  тому вимагає постійного оновлення. Після їх застосування структура волосся і шкіри набуває гарний вигляд і приємне відчуття.

Гідролізований пшеничний протеїн (пшеничний кератин) додають в антивікову косметику для зменшення зморшок.

 

Чи є шкода Hydrolyzed wheat protein?

Згідно висновків експертів CIR (спеціальна комісія з безпеки косметичних компонентів) даний компонент визнаний безпечним при використанні в косметичних цілях. Також він є нешкідливим для навколишнього середовища. Однак, він, може викликати алергічні реакції у людей при індивідуальній непереносимість і свербіж у немовлят. Тому гідролізовані білки пшениці варто використовувати з оглядкою на цей факт.

Хімічний опис:

Білковий гідролізат, зародків пшениці. Речовину отримують кислим, лужним або ферментативним гідролізом зародків пшениці, яка складається в основному з амінокислот, білків (пептидів). Так само може містити домішки вуглеводів і ліпідів (жирів) і невеликі кількості різних органічних речовин біологічного походження.

Наступним діючим компонентом  в кератиновому наповненні для волосся є АРГАНОВА ОЛІЯ.

Арганова олія

Арганова олія — це олія, яка виробляється із плодів арганового дерева (Argania spinosa L.).

Для того, щоб видобути арганову олію, спочатку збирають плоди Арганового дерева, потім їх підсушують, видаляють м’якіш.

Наступний етап включає в себе лущення арганових горіхів для отримання ядер арганієвих горіхів.

Далі – отримання ядер арганових горіхів, подрібнення та віджим. Так отримують нефільтровану арганову олію.

Для косметичних засобів ядра арганових горіхів не обсмажуються, щоб не було дуже сильного горіхового аромату.

В олії все ж таки залишаються тверді частки і для косметичних засобів її залишають відстоюватися на два тижні, для того, щоб тверді частки осіли на дно.

В залежності від необхідної чистоти арганову олію додатково фільтрують. Але навіть очищена арганова олія може містити осад.

Властивості і використання

Склад арганової олії:

Олеїнова кислота – 42,8%

Лінолева – 36,8%

Пальмітинова – 12,0%

Стеаринова – 6,0%

Ліноленова – менше 0,5%

Особливість цьому складу додає

Арганова олія містить вітамин А, Е, F та натуральні антиоксиданти (токофероли і поліфеноли, котрі мають протизапальну дію). Феноли, каротини, сквалени і жирні кислоти (80% ненасичених жирних кислот. Основні природні феноли арганової олії містять кавову кислоту, вінілінова кислота, олеуропеїн, тирозол, пірокатехін, резорцин, (-)-епікатехін і (+)-катехін.

Особливість арганової олії – це рідкісні речовини – стеріни (їх не знайшли більше ні в якій іншій олії).

В залежності від методу добування, арганова олія може бути стійкішою до окислення, ніж оливкова.

Унікальні властивості арганової олії:

  • Протизапальна дія;
  • Регенеруюча дія;
  • Зволоження;
  • Тонізуючий засіб;
  • Знеболювальна дія.

Завдяки своїм унікальним властивостям, арганову олію використовують широко в медицині для полегшення суглобових та м’язових болей. При цукровому діабеті, імунних порушеннях, інфекційних захворюваннях та інше. В дерматології при сухості шкіри та екземі, лікування ран та опіків.

Сучасна косметологія широко використовує цю олію, яку створила сама природа. Вона надає волоссям силу, еластичність та м’якість. Відновлює ламкі  та пошкодженні кончики. Арганову олію також використовують при ламких нігтях.

 

 

 

Вага100 g
Склад продукту:

Rosa Damascena Flower Water, Aqua/Water, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Argania Spinosa Oil, Сyclopentasiloxane (D5), Inulin, Hyaluronic Acid, Citric Acid, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citrus Limon (Lemon) Essential Oil, Rosa Damascena (Bulgarian Rose) Essential Oil, Mimosa (Acacia) Essential Oil.

Спосіб застосування:

нанести на чисте вологе волосся. Не змивати.

Строк Придатності:

18 місяців з дати виготовлення.

Вітаємо, Гість! Увійти за допомогою:

Реєстрація з